TeknoPlat.Com

www.TeknoPlat.Com

Mittwoch, 5. August 2009

Sanal ordudan komutanlara jest

Dünyanın ilk siber savunma ordusu olarak bilinen ve 6 yıldır internet üzerinden terör siteleri ile mücadele ederek hackleyen Ayyıldız TİM üyeleri, kuvvet komutanlarının isimleri ile açılan sitelerin domainlerini satın alarak koruma altına aldı. Terör örgütü üyelerinin bu siteleri ele geçirerek kuvvet komutanları hakkında hakaret içeren yazıların yazılacağının duyumunu aldığını iddia eden Ayyıldız TİM üyeleri İHA'ya yaptığı açıklamada, "Terör örgütleri ve ülke

düşmanlarının saygı değer Türk ordusunun
Komutanlarına ait siteleri alıp değerli komutanlarımıza hakaretler yazacağının duyumunu almış bulunmaktayız. Ülkesine bağlı Türk gençleri olarak bunu kaldıramazdık ve domainleri satın aldık. Bu domainler korumamız altındadır. İstenildiği takdirde saygı değer komutanlarımıza ya da yetkililere iade edilecektir" dedi. Ayyızdız TİM üyelerinin yaptığı açıklamada satın alınarak koruma altına alınan sitelerin isimleri şöyle:

"Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ (www.ilkerbasbug.net), Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hasan Iğsız (www.hasanigsiz.com), Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner (www.isikkosaner.com) ve (www.sebahattinisikkosaner.com) Jandarma Genel Komutanı Avni Atilla Işık (www.avniatillaisik.com), 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ergin Saygun (www.erginsaygun.com), 2 .Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel (www.necdetozel.com), Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Aslan Güner (www.aslanguner.net) ve (www.aslanguner.org), Ege Ordusu Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu (www.hayrikivrikoglu.net) ve (www.hayrikivrikoglu.org)".

Bulgaristan Tarım ve Orman Bakanlığı ve Bulgaristan Bölgesel Kalkınma Bakanlığının web siteleri ile Danimarka'da bir gazetenin Hz. Muhammed'in karikatürlerini yayımlaması sebebiyle bu ülkeye ait 2 bin siteyi hackleyerek dünyada adından sıkça söz ettiren Ayyıldız TİM üyeleri, son olarak 'www.ozurdiliyoruz.com' adresini hacklemişti.

http://kahraman.ayyildiz.org//devami.html

0 Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Abonnieren Kommentare zum Post [Atom]

<< Startseite